Jelle Heisen wint Fysio in Beeld!

Jelle Heisen MSc van fysiotherapie Movamento is uitgeroepen tot winnaar van de Fysio in Beeld. Jelle nam het op tegen Martine Rooth van Ehealth88 en Carla Mastenbroek van FysioTotaal. KNGF-voorzitter Guusje ter Horst maakte dit zojuist bekend tijdens de Dag van de Fysiotherapeut in De Fabrique. 

Ter Horst: “Alle drie de genomineerden geven op hun eigen manier invulling aan innovatie en ondernemerschap, kwaliteiten die wij als KNGF stimuleren en toejuichen. Jelle heeft van zijn vakgenoten de meeste stemmen gekregen. Deze professionele erkenning en waardering maken hem daarom een terechte winnaar, want de Fysio in Beeld is, net als deze Dag van de Fysiotherapeut, vóór en door fysiotherapeuten.”

 

Erkenning voor en door fysiotherapeuten

Van de ruim 1800 stemmen gingen er 689 naar Heisen. Jelle ontving een oorkonde uit handen van Guusje ter Horst. Daarnaast ontving Jelle een cheque waarmee hij, naar keuze, gebruik kan maken van het scholingsaanbod van KNGF. Tijdens de volgende Dag van de Fysiotherapeut, op 4 november 2016, wordt er een nieuwe Fysio in Beeld winnaar bekend gemaakt. In de loop van 2016 krijgen fysiotherapeuten weer de kans collega’s te nomineren en op hun favoriet te stemmen.

 

Jelle:

“Fantastisch om de Fysio in Beeld te winnen alleen maar omdat ik doe wat ik het aller allerleukst vind! Ik vind het mooi om te zien dat mensen waarderen wat ik doe en geloof dat mijn passie, gecombineerd met ondernemerschap en innovatie geleid heeft tot dit moois!