Door de fysiotherapeut aanbevolen polissen 2016 

Er zijn meer dan 100 aanvullende verzekeringen waaruit u kunt kiezen. En deze verzekeringen verschillen enorm als het gaat om het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut die u vergoed krijgt. Wilt u weten met welke polis u in 2016 het beste verzekerd bent voor fysiotherapie? Dit zijn de polissen die de fysiotherapeut aanbeveelt.


Gehanteerde criteria

1.     Vergoedt 35 of meer behandelingen fysiotherapie.

2.     Er is geen sprake van medische selectie.

3.     Er is keuzevrijheid.

4.     Het restitutietarief bij behandeling door een niet-gecontracteerde fysiotherapeut is minimaal € 26,=.


Dit zijn allemaal combinaties van basisverzekering en aanvullende verzekering bij één verzekeraar. U mag echter de basisverzekering en de aanvullende verzekering afsluiten bij verschillende verzekeraars. Let op: daar kunnen extra kosten aan verbonden zijn.  

Als u een aanvullende verzekering uit dit overzicht kiest dan zit u goed als het gaat om fysiotherapie. Overstappen is eenvoudig. Wilt u toch liever zelf kiezen? Dan raden we u aan om de vergelijking te maken op de website van ZorgverzekeringWijzer

Op deze website vindt u een betrouwbare en eenvoudige keuzewijzer. Let bij het maken van de vergelijking goed op en kijk op onze 'checklist goed verzekerd voor fysiotherapie'.


* Prijs gebaseerd op het aanzetten van uitsluitend de module Spieren en Gewrichten!